Εξωτικά τοπία, σμαραγδένια νερά και μοναδικές εμπειρίες σε ένα νησί πέρα από τα συνηθισμένα.

Η Μήλος δεν αναδείχθηκε τυχαία ως το καλύτερο νησί στον κόσμο για το έτος 2021. Σύμφωνα με τους αναγνώστες κορυφαίου ταξιδιωτικού περιοδικού, η Μήλος πληροί όλες τις προϋποθέσεις για κάθε ταξιδιώτη.

Το νησί της Αφροδίτης φιλοξενεί εξωτικές παραλίες που συνδυάζουν μοναδικά χρώματα: Σαρακήνικο, Κλέφτικο, Παπάφραγκας, Φυριπλάκα, Τσιγκράδο. Τα λευκά ηφαιστειογενή πετρώματα που χρωματίζει υπέροχα το ηλιοβασίλεμα, τα γαλαζοπράσινα νερά και οι ιδιαίτερες σπηλιές καθιστούν το νησί μοναδικό. Από τη χώρα του νησιού, την Πλάκα, θα δείτε ένα από τα πιο εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα του Αιγαίου και θα ζήσετε μια υπέροχη εμπειρία φιλοξενίας χάρη στη ζεστασιά των κατοίκων του νησιού.

Κάθε σημείο κρύβει μια μικρή ανακάλυψη για τον επισκέπτη. Ιστορικοί «θησαυροί» που μπορείτε να ανακαλύψετε δια θαλάσσης, τα παλιά θειωρυχεία, ο αρχαιολογικός χώρος στο δρόμο προς τα Πολλώνια και οι μοναδικές κατακόμβες που σώζονται μέχρι σήμερα στην Ελλάδα.

Η Μήλος θα σας αφήσει μια γλυκιά ανάμνηση και οι επισκέπτες του νησιού θα αναπολούν τις ξέγνοιαστες στιγμές των διακοπών τους τα χειμωνιάτικα βράδια.