SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Τα απαραίτητα πεδία έχουν *

-+

-+

VENTUS di MILO

Εμπνευσμένες από τη μοναδική γεωλογία, τα σμαραγδένια νερά και το ρομαντικό τοπίο της Μήλου, οι έξι μοναδικές σουίτες του Ventus Di Milo είναι ειδικά διαμορφωμένες για την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας.

Η προνομιακή θέση του ξενοδοχείου σας παρέχει την δυνατότητα να εξερευνήσετε το νησί της θεάς Αφροδίτης, και να απολαύσετε ανέμελα τις διακοπές σας. Κάθε σουίτα του Ventus Di Milo είναι πλήρως εναρμονισμένη με το «εξωτικό» φυσικό τοπίο και αβίαστα συνυφασμένη με την πολυτέλεια και την κομψότητα.

VENTUS di MILO

Εμπνευσμένες από τη μοναδική γεωλογία, τα σμαραγδένια νερά και το ρομαντικό τοπίο της Μήλου, οι έξι υπερσύγχρονες σουίτες του Ventus Di Milo είναι ειδικά διαμορφωμένες για την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας.

Η προνομιακή θέση του ξενοδοχείου σας παρέχει την δυνατότητα να εξερευνήσετε το νησί της θεάς Αφροδίτης, και να απολαύσετε ανέμελα τις διακοπές σας. Κάθε σουίτα του Ventus Di Milo είναι πλήρως εναρμονισμένη με το «εξωτικό» φυσικό τοπίο και αβίαστα συνυφασμένη με την πολυτέλεια και την κομψότητα.

outside hotel 1

Το ξενοδοχείο

Σύγχρονο design, μίνιμαλ γραμμές σε συνδυασμό με την αυθεντικότητα της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, δημιουργούν την κορυφαία επιλογή για τη διαμονή σας στο νησί της Μήλου. Κομψές και ανεπιτήδευτες, οι έξι εκλεπτυσμένες σουίτες μας αποπνέουν γαλήνη και ηρεμία, φροντίζοντας να ζήσετε μια αναζωογονητική εμπειρία με τις πιο σύγχρονες ανέσεις και να νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Με θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου Πελάγους, οι επισκέπτες του Ventus Di Milo καλούνται να αναζωογονήσουν τις αισθήσεις τους στην πισίνα του ξενοδοχείου και στις εντυπωσιακές μπανιέρες υδρομασάζ που περιλαμβάνει κάθε σουίτα.

Οι υπηρεσίες μας

Το Ventus Di Milo σας καλεί να αφυπνίσετε τις αισθήσεις σας με μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας στους προσεκτικά διαμορφωμένους χώρους του ξενοδοχείου. Συνδυάζοντας την κορυφαία ποιότητα ύπνου μαζί με ηλιόλουστες εικόνες από πλούσια πρωινά, το ξενοδοχείο μας σας παρέχει τις ποιοτικότερες ανέσεις για μια εμπειρία διαμονής που θα σας μείνει αξέχαστη.

Απολαυστικό μασάζ στην ιδιωτική σας βεράντα, μπανιέρα υδρομασάζ στη σουίτα σας και μια εντυπωσιακή πισίνα με άνετες ξαπλώστρες για απόλυτη χαλάρωση με θέα το απέραντο γαλάζιο. Αν το επιθυμείτε, αναλαμβάνουμε εμείς τη μετακίνησή σας στο λιμάνι ή το αεροδρόμιο και φυσικά σας παρέχουμε δωρεάν πάρκινγκ για το δικό σας όχημα.

outside art 3

Ανέσεις

Δωρεάν wifi
Δορυφορική smart TV
Τραπεζαρία
Room service

Yδρομασάζ
Air condition
Xρηματοκιβώτιο
Πρόσβαση για AMEA

art 14

Οι έξι μοναδικές σουίτες του Ventus Di Milo έρχονται να απογειώσουν τη διαμονή σας στο πανέμορφο νησί της Μήλου. Το νεόδμητο ξενοδοχείο, που εναρμονίζεται πλήρως με την “εξωτική” γοητεία του νησιού και τα μοναδικά ηφαιστειογενή χρώματά του, σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής που θα σας μείνει αξέχαστη.

Εξαιρετική τοποθεσία

Σε απόσταση αναπνοής από το φημισμένο Σαρακήνικο, το ξενοδοχείο αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για τις περιηγήσεις σας στις μοναδικές παραλίες του νησιού. Με θέα το απέραντο γαλάζιο απέχετε μόλις λίγα λεπτά οδικώς από το γραφικό λιμάνι, τη Χώρα και το αεροδρόμιο του νησιού.

Καλοκαίρι στην Μήλο

Το μαγευτικό νησί της Μήλου κρύβει μοναδικά αξιοθέατα που θα απογειώσουν την εμπειρία των διακοπών σας. Οι γεωλογικοί του σχηματισμοί, οι λευκοί βράχοι και οι σπηλιές καθιστούν τη Μήλο έναν ιδιαίτερο προορισμό. Το νησί έχει πάνω από 60 παραλίες που συνδυάζουν τα χρωματιστά, γήινα πετρώματα με τα καταπράσινα νερά του Αιγαίου και αποτελούν μερικές από τις δημοφιλέστερες στον κόσμο. Εκτός από τις μοναδικές βουτιές, θα απολαύσετε και ένα αξέχαστο ηλιοβασίλεμα. Οι διακοπές σας θα γίνουν μια γλυκιά ανάμνηση, ένα μοναδικό συνδυασμό πολυτέλειας, απλότητας και φυσικής ομορφιάς.

MilosAbout
to-topto-top